Kanslist eller lagledare - så här beställer du

För att göra en beställning till föreningen som kanslist eller lagledare loggar du in med de användaruppgifter som du blivit tilldelad av din förening. Kontakta föreningens administratör om du behöver ett inlogg. Alla beställningar görs direkt via webbshopen.

Via föreningsprofilen kan ni beställa allt inom föreningens utvalda sortiment, både tränings- och tävlingsprodukter samt diverse tillbehör. För att påbörja din beställning måste du först vara inloggad.

Logga in

Förälder eller spelare - så här beställer du


Som privatperson välkomnar vi dig att handla på stadium.se där du har möjlighet att handla träningsprodukter ur föreningens utvalda sortiment.

Hittar du inte din förening på stadium.se beror det förmodligen på att ni har ett sortiment som inte idag går att köpa direkt från oss utan behöver beställas från leverantör. Kontakta i så fall er lagledare som kan hjälpa dig med hur ni beställer.

När du beställer från föreningssortimentet på stadium.se kommer vi att behöva addera 3 dagar till vår ordinarie leveranstid för att kunna förädla dina produkter. Du kan välja mellan leverans hem, till valfritt Postnord-ombud eller till Stadium-butik.

Till föreningssortimentet på stadium.se