Stadium Team Sales

Stadium Team Sales får genom våra 1400 samarbetsföreningar cirka 550 000 barn, ungdomar och vuxna att regelbundet känna glädjen och välbefinnandet av ett aktivt liv. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda den bästa servicen och sortimentet samt konkurrenskraftiga teampriser till så många som möjligt. Dessutom får ni som förening bonus på allt!

Vår passion är att hjälpa din förening så att ni kan fokusera på det ni gör bäst, nämligen själva idrotten i sig. Tillsammans får vi barn och ungdomar att lära sig samarbeta, känna samhörighet, leva ett sunt liv vilket sammantaget hälper till att motverka psykisk ohälsa.

Stadiums mission är att inspirera till ett aktivt liv för alla. Vi arrangerar lopp, tävlingar, turneringar och läger för unga såväl som gamla. Vi vill bidra till ett sundare och friskare samhälle.
Just därför finns Stadium Team Sales, som ihärdigt i många år arbetat för att Sveriges föreningar ska kunna bedriva en sund verksamhet med det stöd som krävs. Det gör vi genom att agera så lokalt vi kan, samarbeta med de största varumärkena, agera miljömedvetet och via säkra spelklara produkter snabbt.

Så om ni inte redan är en medlemsförening idag, tveka inte att höra av dig här nedan så berättar vi vad vi mer kan göra för din förening.

Vad får du som medlemsförening?

Förutom ett dedikerat och lokalt team där du alltid har fullt stöd nära till hands erbjuder vi bland annat:

  • - Starkt bonusprogram - bonus på allt!
  • - Spelklara produkter direkt vid leverans
  • - Snabba leveranser från eget lager
  • - Eget tryckeri för sömlös & effektiv produktion
  • - Starka miljömedvetna varumärkespartners
  • - Kvalitetsvaror med hållbarhet i fokus
  • - Alltid fri frakt till valfri Stadium-butik

Bli medlemsförening

Vi hoppas du önskar bli kund hos Stadium Team Sales. Du skickar bara en snabb förfrågan till vår kunderservice så kontaktar vår lokala lokala säljare dig inom bara ett par dagar.

Klicka här så hittar vi tillsammans det uplägget som passar just din förening bäst.

Skicka förfrågan här

Bonus

Som Team Sales-förening får ni upp till 10% bonus på alla inköp som föreningen, lagen och medlemmarna gör från föreningens profil. Ni kan dessutom få ytterligare upp till 10% i bonus om ni kopplar på ett av våra utvalda varumärken. Alltså mer bonus tillbaka till er. Varje år ger vi tillbaka miljoner i bonus till våra samarbetsföreningar.

Alla kan bidra

Samtliga medlemmar i föreningen, samt anhöriga, kan även de bidra med 3% extra bonus till föreningen eller ett lag i föreningen när de handlar på Stadium som privatpersoner. Det som krävs är att man är medlem hos Stadium när man handlar i en Stadium-butik eller på stadium.se (inloggat läge). Medlemsskapet är givetvis gratis och man kan enkelt registrera sig på stadium.se eller i närmsta Stadium-butik.

Priset

Vi tror inte på individuellt satta rabatter. I vår värld är alla föreningar lika viktiga, oavsett storlek. Och genom att erbjuda tydliga Teampriser utan volymkrav gör vi livet lättare för alla. De tusentals ideellt arbetande ledarna i föreningslivet är för oss landets stora hjältar. En meningsfull fritid för våra barn och ungdomar är ovärderlig. Därför pressar vi priserna så lågt vi bara kan.

Eget tryckeri för spelklara produkter

Vi kan garantera en produkt som är redo att gå direkt ut på planen för nästa träning eller match. Detta genom att vi har ett modernt eget tryckeri där vi erbjuder marknadens bredaste utbud av tryckmetoder med bland annat transfer, vävd, brodyr, läder och reflex. Tryckeriet ligger i direkt anslutning till vårt eget lager, på så sätt säkerställer vi också en sömlös, säker och effektiv tryckproduktion med snabbast möjliga leverans.


Vi vill alltid bli bättre

Vi jobbar ständigt med att utmana oss själva för att ge dig som förening och privatperson en enklare, snabbare och tryggare kundupplevelse.

Vi har en effektiv orderhantering som gör att vi kan fokusera än mer på det vi brinner för allra mest – att vi tillsammans med er vill inspirera fler till ett aktivt liv. Utöver säljteamet har föreningsrepresentanter en tät dialog med vår kundservice. Detta gör att ni får snabbare svar och våra säljare får ännu mer tid med er som förening.


Kundservice

När du har frågor om Stadium Team Sales hemsida, kring beställning, användaruppgifter, köphistorik, bonusfrågor, hur du blir medlem med mera, kan du alltid kontakta vår kundservice som snabbt hjälper dig rätt.

Kontakta Kundservice